"Vítám všechny návštěvníky těchto stránek, které mají za úkol seznámit je s mými pracemi. V případě, že Vás něco z uvedeného osloví - neváhejte a kontaktujte mne pro případné bližší info, popř. další spolupráci.



Samozřejmostí je vystavení faktury za odvedenou práci,dále mohu nabídnout zajímavé slevy na stavební materiál.


Dále nabízím úklid vysoce kvalitním a účinným vysavačem značky Rainbow - vysávání do vody, vhodné pro alergiky!!




Váš Tomáš Hruška.








P.S.:



Samozřejmě uvítám i věcné komentáře!



Nízkoenergetická stavba v Náchodě (2011)



Vnitřní omítky nízkoenergetické stavby v Náchodě. Použité materiály - lepidlo na omítky, perlinka, plastové rohy, štukové omítky...







































4 komentáře:

  1. Super! Nádherné obklady! My jsme si u nás doma také dělali obklady a myslím si, že takové obklady mohou být velice krásné a zajímavé zpestření domu nebo nemovitosti :-) Také jsme sháněli nějakého zajímavého dodavatele obkladů a sehnali jsme si tohoto, který prodává obklady, které vypadají jako přírodní kámen , tak kdybyste měli zájem, rád přenechám kontakt...

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle vypadá fajn, jen mi to přijde hrozně malinké. Máme taky nízkoenergetickou stavbu, ale o normální rozloze 120 m2. Použili jsme přitom fasádní panely, které nám doporučila firma, která nám dělala rekonstrukci. Škoda, že u tohohle neposkytujete více čísel, člověk by si alespoň udělal představu. Ale chápu, že prezentujete hlavně svoji práci. Ta je v tomto případě prakticky bezchybná a sama bych byla ráda, kdyby to naši řemeslníci dělali takhle pěkně a čistě. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně by se líbilo, kdybychom si zdi doma vymalovali takovou speciální barvou , která dokáže zlepšit čistotu vzduchu :-) . Teď bydlíme ve starším bytě a přes zimu musíme používat čističku vzduchu a odvlhčovač, tak bych tomu pak v novém domě chtěla předejít takto. Důležité ale bude přesvědčit manžela. On se snaží na domě hodně šetřit.

    OdpovědětVymazat
  4. Najdete mě na www.stavby-hruska.cz hrusa.tom@centrum.cz

    OdpovědětVymazat